; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

News body image_26772

Actrița Whoopi Goldberg confirmă că „Sister Act 3” este în lucru

08 October 2020

Actrița de comedie Whoopi Goldberg a confirmat că partea a treia a comediei muzicale „Sister Act' este în lucru. Vestea a fost comunicată marți, în timpul unui inteviu virtual în cadrul emisiunii „The Late Late Show With James Corden'.

După ce James Corden a întrebat-o Whoopi Goldberg de ce a treia parte a comediei din anii 90 nu s-a mai realizat, actrița a mărtueisit că: 

„Pentru o lungă perioadă de timp mulți spuneau că nimeni nu vrea să mai vadă continuarea, destul de recent s-a dovedit însă că nu este adevărat și că oamenii și-ar dori să o vadă', a povestit aceasta. 

Și pentru că lumea așteaptă partea a treia a peliculei, Whoopi a precizat că : „lucrez cu sârguință pentru a încerca să descoper cum să reuneasc echipa pentru a putea continua filmul'. 

Primele două părți ale producției „Sister Act' au fost lansate în 1992, respectiv 1993 și au redat povestea lui  Deloris (Whoopi Goldberg) care are o legatura cu seful Mafiei, Vince LaRocca (Harvey Keitel). Cariera ei de cantareata in Las Vegas nu are nici un viitor, iar Vince nu are de gand sa divorteze de sotia lui pentru ea. Martoră a unei crime, Doloris se va ascunde într-o manastire, unde se va împrieteni  cu maicutele Mary Robert, Mary Lazarus si Mary Patrick. Scenele amuzante in care se imbina actiunea si comedia, fac ca acest film sa fie considerat de unii dintre critici ca find cea mai buna comdie a inceputului anilor ’90.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare