; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taraji P. Henson Confirms Split From Fiance Kelvin Hayden 2 Years After Engagement

Actrița Taraji P. Henson s-a despărțit de logodnicul ei Kelvin Hayden. Din ce motive

20 October 2020

Actrița Taraji P. Henson, cunoscută din producții precum „Strania poveste a lui Benjamin Button' sau  „Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat', s-a despărțit de partenerul său Kelvin Hayden cu care s-a logodit în urmă cu 2 ani. 

În cadrul unei emisiuni de radio actrița a anunțat despărțirea de cel care urma să îi devină soț. 

„Nu am spus-o încă, dar nu a funcționat', a spus Henson, în vârstă de 50 de ani, despre povestea ei cu Hayden, în vârstă de 37 de ani. „Am încercat, am spus,„ să facem treaba cu terapia ', dar dacă nu sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă cu asta, atunci simțiți că faceți acel lucru doar pentru voi înșivă și nu este o poziție corectă pentru nimeni într-o relație.”

 

Deși nu a dezvăluit motivul din spatele despărțirii sau când au decis să renunțe, Henson a subliniat importanța fericirii proprii separată de relațiile romantice.

 

„Fericirea mea nu este responsabilitatea lui, iar a lui nu este a mea. Mai întâi trebuie să învățăm cum să ne facem fericiți, să ne bucurăm reciproc. Deci, atunci când o persoană preia greutatea întregii relații, nu va funcționa niciodată “, a adăugat ea. „Da, trebuie să fii înțelegător, dar nu te poți pierde în această înțelegere. Trebuie să te ridici în continuare pentru tine și să fii acolo pentru tine, dar este greu  dacă cealaltă persoană nu face asta. “

   

Actrița s-a logodit cu Hayden, fost campion la Super Bowl, în mai 2018.  Cei doi trebuiau inițial să se căsătorească în aprilie, dar au ales să amâne nunta până în iunie din cauza planurilor familiei și a programului ei nebunesc de lucru. Ulterior datele stabilite au fost din nou amânate din cauza pandemiei. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare