; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sukran

Actriţa Şükran Ovalı, Ayşe din „Furtună pe Bosfor”, este însărcinată

13 March 2018

Şükran Ovalı, cea care i-a dat viaţă lui Ayşe în „Furtună pe Bosfor', este însărcinată în 3 luni cu soţul ei, fotbalistul Caner Erkin (29 de ani), anunţă posta.com.tr.

 

Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2017 la Roma, iar Caner, jucător al clubului Beşiktaş, mai are un băiat în vârstă de 7 ani rezultat din mariajul cu Asena Atalay. La aflarea veştii că Şükran aşteaptă un copil, Asena a urcat pe Instagram o fotografie cu un test de sarcină, pe care scrie „doar grăsime'. Gurile rele din Turcia spun că Şükran şi-ar fi părăsit în 2016 iubitul, pe actorul Sükrü Özyıldız („Dragoste la prima vedere', „Steua sufletului'), pentru a începe o relaţie cu Caner.

Şükran Ovalı (30 de ani) şi-a făcut debutul în actorie în 2006, iar de atunci a jucat în numeroase filme şi seriale. Ultimul rol dintr-un serial a fost cel din „Patria mea eşti tu' (Seher), iar pe marile ecrane turceşti a fost văzut anul trecut în pelicula de acţiune „Poyraz Karayel: Global Capital'. Pe micile ecrane de la noi, ea a mai fost văzută şi în „Chestiune de onoare' („Seref Meselesi'), o producţie realizată în 2014-2015.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare