; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Joe Jonas Sophie Turner

Actrița Sophie Turner și Joe Jonas s-au logodit

16 October 2017

Încă o nuntă se întrevede în distribuția serialului „Urzeala tronurilor'. Actrița Sophie Turner (21 de ani) cunoscută pentru rolul Sansei Stark și cântărețul Joe Jonas (28 de ani) plănuiesc să se căsătorească, scriu cei de la people.com.

 

Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unor postări identice pe rețelele de socializare. Joe și Sopie au postat aceeași fotografie în care actrița apare cu un inel de logodnă cu diamant în formă de pară.

Joe și Sophie formează un cuplu din luna noiembrie 2016, iar o lună mai târziu acesta și-a declarat intențiile serioase față de actriță. La respectiva vreme o sursă declara publicației mai sus menționate că ,,cei doi sunt oficial într-o relație. Joe o place foarte mult pe Sophie și este dispus să facă orice pentru ea'.

Din acel moment cei doi au apărut împreună la toate evenimentele mondene ce au avut loc în Statele Unite.

Nick Jonas, fratele lui Joe a fost primul care i-a felicitat public pe cei doi: „Ahh! Felicitări fratelui meu…. și surorii mele prin alianță pentru logodnă! Vă iubesc pe amândoi foarte mult!', a scris cântărețul.  În adolescență, Nick, Joe dar și fratele lor Kevin au format trupa The Jonas Brothers.

Recent, actorii Kit Harington și Rose Leslie, alte două staruri ale serialului „Urzeala tronurilor' au anunțat că se vor căsători.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare