; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LA Premiere of "Lost in Space", Los Angeles, USA   09 Apr 2018

Actriţa Selma Blair face dezvăluiri despre scleroza multiplă: „Medicii m-au sfătuit să mă pregătesc de moarte“

22 October 2019

Actriţa  Selma Blair (47 de ani), care a anunțat în urmă cu un an că suferă de scleroză multiplă, a dezvăluit că medicii care o țin sub observație au sfătuit-o să se pregătească de moarte şi a povestit experienţa dură prin care a trecut.

Actriţa cunoscută din „Legally Blonde şi „Cruel Intentions a participat la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul summitului pentru sănătate din New York, unde a susținut și un discurs despre perioada dificilă prin care trece. 

Selma Blair a început povestirea menționând că la un moment dat rămăsese fără opțiuni medicare care să o scape de durerea insuportabilă prin care trecea. 
 „Nimic nu funcţiona pentru mine atunci şi eram într-un declin mai rapid decât era acceptabil, a declarat Selma Blair potrivit People.   

Blair a povestit că a fost sfătuită să încerce un transplant de celule stem şi o rundă agresivă de chimioterapie pentru a-şi reporni sistemul imunitar, însă a recunoscut că îi era teamă şi se gândea să refuze această variantă.   

„Chiar nu aveam nicio intenţie să fac aceste lucruri, mă gândeam că nu vreau să-mi distrug ce mai rămăsese din corpul meu. Mă gândeam doar: «De ce să bag în mine acest drog oribil care este chimioterapia? Nu am cancer. Dar efectiv mi-am dat seama că nu mai am nicio soluţie.   

Actriţa a continuat spunând că medicii au sfătuit-o să se pregătească pentru moarte:

„Am fost averizată, aşa că am început cumva să-mi fac planurile pentru moarte şi i-am spus asta fiului meu, iar el mi-a zis că ar prefera să fiu incinerată. Am făcut mai multă chimioterapie decât face în mod obişnuit un pacinet bolnav de cancer, aproape că te ucide cantitatea pe care am făcut-o eu, însă celulele stem m-au ajutat să supravieţuiesc.

În prezent, actriţa se află în recuperare şi simte că nu a depăşit complet pericolul, însă se simte mai bine.

„Nu am vorbit prea mult despre ce mi s-a întâmplat pentru că încă nu sunt complet vindecată şi nu vreau să-i sperii pe oameni. Căderea părului a fost un aspect minor, nu m-au deranjat lucrurile care ţin de fizic. Tot ce mi-am dorit e să îmi pot petrece în continuare serile alături de copilul meu şi să fiu lângă el cât mai mult timp posibil.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare