; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rose byrne

Actrița Rose Byrne va fi din nou mamă

22 August 2017

Actrița de origine australiană Rose Byrne (38 de ani), pe care o știti din filme precum „X-Men: Apocalypse' sau „Vecini de coşmar', a anunţat că ea şi iubitul ei, actorul Bobby Cannavale, aşteaptă al doilea lor copil.

Mai mult, actriţa a fost surprinsă cu o burtică proeminentă pe platourile din Londra, unde filmează în prezent pelicula „Juliet, Naked', alături de Ethan Hawke. „Sunt puțin obosită, dar mă simt bine. Mereu primești mai multă atenție când ești însărcinată, ceea ce e minunat', a declarat Rose, citată de dailymail.co.uk.

Rose şi Bobby sunt împreună de cinci ani şi mai au împreună un băieţel, pe Rocco, născut anul trecut în februarie. Iubitul lui Rose mai are un băiat, Jake, rezultat în urma mariajului cu Jenny Lumet.

Rose a povestit ziariştilor prin ce dificultăti a trecut după ce a născut primul ei copil şi că nu a ieşit din casă 3 luni. „Ca să ieşi cu bebeluşul din casă îţi ia o oră şi 45 de minute şi, în momentul în care în sfârşit eşti gata, te simţi epuizată'.

Rose şi Bobby au jucat împreună în filmele Adult Beginners' şi Annie'. Anul acesta Rose a mai filmat lungmetrajul pentru copii, „Peter Rabbit'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare