Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Reese Witherspoon ar fi în pragul divorțului. Motivul este surprinzător

Actrița Reese Witherspoon ar fi în pragul divorțului. Motivul este surprinzător
12

de Andra Stana,

Apropiații lui Reese Witherspoon și ai soțului ei, Jim Toth, încep să se îngrijoreze, deoarece se pare că cei doi ar trăi vieți separate. Deși au sărbătorit recent cea de-a 11-a aniversare a căsătoriei lor, există temeri că aceștia se îndepărtează.

Actrița din „Big Little Lies”, în vârstă de 46 de ani, ar avea un program foarte încărcat, plin de angajamente atât la serviciu, cât și în familie. Între timp, agentul de talente de la Hollywood, în vârstă de 52 de ani, „preferă o existență mai liniștită” și să rămână departe de lumina reflectoarelor, potrivit unei surse care a vorbit cu RadarOnline.

Acesta este motivul pentru care nu îi vedem făcând atât de multe apariții pe covorul roșu împreună pe cât ne-am dori.

Actrița Reese Witherspoon ar fi în pragul divorțului. Motivul este surprinzătorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Persoana din interior a susținut că lui Toth „îi place să scape de zgomot”, adăugând: „Agitația care o înconjoară pe Reese este multă și uneori prea mult pentru a o suporta”.

Jim nu este aproape niciodată cu ea și nu a fost întotdeauna așa”, a adăugat sursa. „Prietenii sunt îngrijorați”, a continuat aceasta, înainte de a spune că uneori pot trece zile întregi fără să vorbească, iar când o fac, este „de obicei despre fiul lor”, cu referire la fiul lor în vârstă de zece ani, Tennessee James Toth.

O a doua sursă a adăugat: „Cu siguranță au existat – și există – probleme în căsnicia lor.”

Cronologia relației dintre Reese Witherspoon și Jim Toth

Reese și Jim s-au întâlnit la casa unui prieten comun la începutul anului 2010, la scurt timp după ce actrița s-a despărțit de Jake Gyllenhaal. Cei doi s-au logodit mai puțin de un an mai târziu, scrie yahoo.com.

S-au căsătorit în 2011 la ferma lui Reese din Ojai, California, și au avut primul lor copil împreună în septembrie 2012. (Reese are, de asemenea, doi copii cu primul soț, Ryan Phillipe – fiica Ava, în vârstă de 23 de ani, și fiul Deacon, în vârstă de 19 ani. Reese și Ryan s-au căsătorit în 1999 și și-au finalizat divorțul în 2008).

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton