Homepage  / Vedete româneşti

Paula Chirilă a ajuns la capătul puterilor din cauza emisiunii „Te cunosc de undeva”. De ce a ajuns la spital direct de pe platoul de filmare

Paula Chirilă a ajuns la capătul puterilor din cauza emisiunii „Te cunosc de undeva”. De ce a ajuns la spital direct de pe platoul de filmare
10

de Cristina Țapu,

Paula Chirilă și Romică Țociu fac echipă la emisiunea „Te cunosc de undeva” și recunosc că obstacolele pe care trebuie să le depășească nu sunt puține. Actrița a dezvăluit că a ajuns să fie preluată de Ambulanță de la platoul de filmare. Iată prin ce situații dificile a trecut alături de colegul și prietenul său, Romică Țociu!

Paula Chirilă a fost luată cu Salvarea din platoul „Te cunosc de undeva”

Paula Chirilă a povestit în platoul emisiunii Xtra Night Show că ,în urmă cu două săptămâni, a trecut printr-o situație delicată, asta după ce a leșinat în platoul emisiunii „Te cunosc de Undeva”.

A fost luată cu salvarea, după marea premieră a emisiunii. Evident, colegul ei, Romică Țociu, i-a fost alături. Cei doi au povestit că împreună au trecut prin momente dificile în timpul filmărilor, însă sunt foarte recunoscători pentru că au putut participa la o emisiunea de o asemenea anvergură.

Concurenta de la „Te cunosc de undeva!” a ajuns la capătul puterilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„M-a luat salvarea și de pe aici, de la Te cunosc de undeva!. Am leșinat acum două săptămâni la avanpremieră. De la multă muncă, de la epuizare… Dacă nu era Romică, nu știu cum era. E atât de generos, e un partener extraordinar. Nu puteam să am un partener mai bun la Te cunosc de undeva!. (….) Noi cam la fiecare ediție, am fost pe locul 3-4, dar la final s-au mai luat 100 de puncte, s-a mai dus clasamentul, dar nu asta nu contează”, a povestit Paula Chirilă, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Romică Țociu observă o intensificare a competiției între echipele din „Te cunosc de undeva”. El remarcă că unele echipe, care sunt bune prietene, continuă să concureze și în afara emisiunii. Însă, atunci când vine vorba despre el și Paula Chirilă, nu au putut face același lucru. Romică explică că acest lucru se datorează faptului că Paula a achiziționat recent o casă și a fost ocupată cu procesul de amenajare.

„Sunt aprigi, să îi vezi cum repetă, se duc acasă unii la alții. Cum să mă duc la Paula să repetăm? (…) Plus că și-a luat casă nouă nici nu le are aranjată”, a povestit Romică Țociu, cu o notă de umor.

Încorporează videoclipul

Opt echipe trec în fiecare săptămână prin transformări spectaculoase

Show-ul „Te cunosc de undeva!” a revenit la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, în această primăvară.

Transforming show-ul le-a pregătit telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus „Da” spectaculosului show al transformărilor şi săptămână de săptămână pregătesc momente care reușesc să-i cucerească pe telespectatori.

Cele 8 echipe care participă la „Te cunosc de undeva 2024”, sezonul 20, sunt Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu Teodorescu, Eliza Natanticu şi Zarug, Barbara Isasi şi Bella Santiago, Alexia Ţalavutis și Dima Trofim şi Paula Chirilă şi Romică Țociu.  

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Paula Chirilă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton