; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MpYDhz

Actriţa Olga Kurylenko („007: Partea lui de consolare”) anunță că e infectată cu noul coronavirus. Mesajul transmis de celebra Bond Girl

16 March 2020

Olga Kurylenko (40 de ani), vedeta filmului „Quantum of Solace” (2008), a anunţat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, duminică, pe contul său de Instagram.

 

„Sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra şi oboseala au fost principalele mele simptome. Aveţi grijă de voi şi luaţi în serios acest virus“, a transmis vedeta.

Actriţa, care are origini ruse şi ucrainene, a publicat şi o fotografie de la fereastra casei sale, unde a precizat că se află în carantină de câteva zile.

De asemenea a oferit detalii și despre modul în care se tratează:

„Pentru a reduce temperatura mi s-a spus să iau paracetamol. Asta e tot. Nimic mai mult de făcut. Desigur iau în continuare  vitamine. Și mănânc usturoi, doar pentru sistemul imunitar. Mă hidratez cu apă și lămâie'.

Olga a jucat alături de Daniel Craig în „Quantum of Solace', în rolul agentului secret bolivian Camille Montes.

Kurylenko se alătură astfel unei liste în creştere de nume mari din industria de divertisment care au fost diagnosticate cu COVID-19. Printre acestea se numără actorii Tom Hanks şi Rita Wilson şi Lucian Grainge, şeful Universal Music, care a fost spitalizat în weekend.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare