Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Neslihan Atagül („Dragoste infinită”), acuzată că și-a mințit fanii

Actrița Neslihan Atagül („Dragoste infinită”), acuzată că și-a mințit fanii

de Redactia Tvmania

După ce în ianuarie a anunțat că se retrage din serialul „Fiica ambasadorului” din cauza unor probleme de sănătate, Neslihan Atagül, adică Nihan din popularul serial „Dragoste infinită”, ar avea motive de bucurie, căci va juca cu Penelope Cruz, dar presa turcă o acuză că e mincinoasă și neserioasă.

 

S-au dus vremurile când succesul serialului „Dragoste infinită” („Kara Sevda” în original), în care a jucat cu Burak Özçivit, o transformase într-una dintre cele mai îndrăgite și respectate actrițe din Turcia! Acum, lui Neslihan Atagül i se reproșează că a mințit grosolan pe toată lumea pentru a ieși fără pena lități dintr-un proiect care nu mergea prea bine, serialul „Fiica ambasadorului”, în care făcea pereche cu Engin Akyürek. 

Totul a început în ianuarie, când actrița de 28 de ani, căsătorită cu alt actor celebru, Kadir Doğulu, a lipsit de la filmările pentru cel mai recent serial al ei, „Fiica ambasadorului”, în original „Sefirin Kızı”, pentru că nu se simțea bine. După mai multe zile de pauză, Neslihan a anunțat că, din păcate, se vede nevoită să renunțe la rolul protagonistei, la sfatul medicului, din cauza unor probleme digestive serioase și a epuizării fizice (ulterior, presa a vorbit de un diagnostic de intestin permeabil).

 

„A venit momentul să mă despart de draga mea Nare, femeia pe care o simt atât de profund când o joc. Deși am tolerat situația, corpul meu nu a tolerat-o, așa că trebuie să mă odihnesc puțin “, a explicat Neslihan pe Instagram.

 

Totul ar fi fost o minciună

Imediat după anunțul actriței, tabloidele au început să scrie că, de fapt, situația ar fi mai complicată decât atât, mai ales că actrița a început să fie văzută ulterior prin Istanbul, la plimbare, cam des pentru o persoană afectată de un asemenea diagnostic. 

Gurile rele au comentat că între Neslihan Atagül și producătorii de la „Fiica ambasadorului” ar fi existat ceva neînțelegeri, iar că actrița s-ar fi folosit de scuza medicală ca să iasă dintr-un proiect care nu mergea deloc bine și care i-ar fi stricat CV-ul. Așa se explică rapiditatea cu care Neslihan Atagül a fost înlocuită ca protagonistă a poveștii cu Tuba Büyüküstün (aceasta a intrat în poveste ca un personaj nou). 

Din ianuarie și până acum, Neslihan Atagül a început să se concentreze pe cariera internațională, a apărut pe coperta ediției digitale a unei reviste americane, plus că tocmai a anunțat că va juca cu Penelope Cruz într-un film spaniol, „En los márgenes”, al regizorului Juan Diego Botto. Povestea urmărește destinele interconectate ale mai multor personaje pe parcursul unei singure zi, iar Neslihan ar fi început deja să se pregătească pentru filmări.

Însă, în ciuda acestor vești bune pentru actriță, tabloidele turcești nu o iartă pe Neslihan Atagül și o acuză că ar fi mințit în legătură cu starea ei de sănătate pentru a putea accepta proiectul internațional. Adică nu a fost numai mincinoasă, ci și lipsită de etică și nepoliticoasă cu colegii ei, dar și față de proprii săi fani. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton