; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michelle Renaud

Actrița Michelle Renaud lucrează la o nouă telenovelă

08 November 2017

La câteva luni după ce a născut, Michelle Renaud (29 de ani), cea pe care de curând am văzut-o în telenovela „Pasiune și putere' alături de Fernando Colunga și Marlene Favela, se întoarce la telenovele cu un nou proiect în cadrul căreia va fi protagonistă.

 

Potrivit peopleenespanol.com, filmările pentru telenovela „Hijas de luna', marca Televisa, vor începe în curând în Mexic. Cel care se va ocupa de noul proiect este Nicandro Diaz, cel care a creat și telenovelele „Iubiri vinovate' („Amores verdaderos') și „Focul iubirii' („Fuego en la sangre').

Michelle Renaud o va interpreta pe Victoria, una din cele patru personaje protagonice feminine, a cărei poveste este inspirată din telenovela de origine columbiană „Las juanas' (1997).

„Sunt cea mai fericită', a scris Michelle pe rețelele de socializare alături de o fotografie în care se poate vedea noul look adoptat pentru noua telenovelă.

Actrița va „împărți' rolul principal cu încă trei actrițe. Una din ele va fi interpretată de actrița Geraldine Galvan. Aceasta a jucat în telenovele produse de Televisa și Telemundo precum: „Regina inimilor' („Reina de corazones') și „Viață de împrumut' („Mentir para vivir').

Filmările vor începe în curând și va fi difuzată pe micile ecrane din Mexic, anul viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare