; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mary kate oslen

Actrița Mary-Kate Olsen divorțează, după cinci ani de căsnicie

14 May 2020

După 5 ani de căsnicie, una dintre gemenele Olsen, Mary-Kate, divorțează de soțul ei, Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului președinte francez, Nicolas Sarkozy.

Conform celor de la People, actriţa şi creatoarea de modă  în vârstă de 33 de ani a depus deja actele pentru un divorț de urgență, în contextul în care un divorț standard nu poate avea loc în această perioadă de pandemie în New York.

Olsen susține că Sarkozy o amenință că o va da afară din apartamentul lor din New York. Actrița se teme pentru bunurile ei, motiv pentru care a și intentat divorțul. Cei doi au semnat un acord prenuptial înainte de căsătorie, iar actrița vrea ca acesta să intre în vigoare imediat.

Blonda s-a căsătorit cu iubitul ei, Olivier Sarkozy, într-o ceremonie restrânsă, în Manhattan în 2015 și formează un cuplu din 2012. O sursă a povestit pentru PageSix că la nunta au participat 50 de invitaţi, cărora li s-au servit cocteiluri în grădina localului cu pricina. „Toată lumea a fumat non-stop, erau o mulţime de boluri pline de ţigări’, a explicat sursa. Cei doi s-au logodit în 2014 şi sunt ea la prima căsătorie, el – la a doua: fratele preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, mai are doi copii din prima lui căsnicie, cu Charlotte Bernard (1997-2011).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare