; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1280_guillaume_canet_marion_cotillard_635161900

Actriţa Marion Cotillard și soțul ei au fost infectați cu noul coronavirus

28 May 2020

Actriţa Marion Cotillard, protagonistă a filmului „Contagion”, şi soţul ei, actorul şi regizorul Guillaume Canet, au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Regizorul și soțul actriței, Guillaume Canet, a fost cel care a dezvăluit această veste pe contul său de Instagram şi a explicat că el şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu „o formă destul de uşoară' a bolii.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Cétait bien de voir ces sourires et ce soulagement… il faut évidemment rester très prudent mais cest bon de voir que ça se calme dans certains services Covid. Nous avons parlé avec Marseille, Bourges et Paris… jespère que cest le cas partout… merci à vous ! A vite ! 🙌🏻😊

A post shared by Guillaume Canet (@guillaumecanetofficiel) on

Marion Cotillard, premiată cu Oscar pentru rolul din filmul „La vie en rose/ La Mome', a mai trecut o dată printr-o pandemie, însă pe marele ecran, în filmul „Contagion', de Steven Soderbergh.  Rolurile principale au fost interpretate de actorii Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow și Kate Winslet. Filmul prezintă răspândirea unui virus în lume.

Filmul începe cu sunetul unei femei care tușește. Aceasta este Beth Emhoff (Gwyneth Paltrow), care este pacientul zero într-o pandemie care ucide cel puțin 26 de milioane de oameni în întreaga lume în mai puțin de o lună. Pandemia fictivă este denumită MEV-1, este descrisă ca un hibrid de gripă și virusul mortal Nipah care a apărut în Malaezia la sfârșitul anilor 1990. Filmul s-a inspirat din apariția sindromului respirator acut sever din 2003 și a gripei porcine în 2009. În timpul pandemiei COVID-19 filmul a reapărut în clasamentele de vizionări încă din luna ianuarie 2020.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare