; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leticia calderon

Actrița Leticia Calderón, afectată financiar din cauza pandemiei: „Îmi vând apartamentul mai mult din necesitate decât din plăcere”

08 May 2020

Protagonista din Esmeralda' este nevoită să își vândă unul din cele mai de preț bunuri pe care le are, un apartament situat în  Acapulco, Mexic, având în vedere criza economică din Mexic cauzată de pandemia COVID-19.

 

Actrița mexicană a mărturisit recent într-un interviu motivele care stau la baza deciziei sale:

„Am un apartament în Acapulco pe care, din păcate, nu-l pot vizita foarte des, de care m-am bucurat enorm de-a lungul timpului așa că sunt nevoită să spun că îl vând mai mult din necesitate decât din plăcere', a recunoscut aceasta. 

Casa, despre care actrița a povestit că nu este una dintre cele mai scumpe din Acapulco, însă este situată la câțiva metri de mare și are o piscină.

Chiar înainte de a izbucni pandemia, Calderón filma o noua telenovelă a producătorului Giselle González, „Imperio de mentiras', o poveste care îi are în rolurile principale pe Angelique Boyer și Andrés Palacios. Noua produție Televisa urma să fie lansată în luna mai, însă la începutul lunii martie au fost suspendate filmările. Potrivit People en Espanol, totul indică faptul că distribuția va reveni pe platourile de filmare în iunie, însă totul va depinde de cum evoluează pandemia în săptămânile următoare.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare