; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kelly preston

Actrița Kelly Preston a filmat ultimul proiect în timp ce lupta în secret cu cancerul

15 July 2020

Kelly Preston și-a petrecut ultimii doi ani luptând împotriva cancerului la sân, făcând filme și petrecând timp cu familia.

 La câteva zile de la tristele vești, în urma cărora am aflat că actrița Kelly Preston s-a stins din viață la 57 de ani, după ce a suferit de cancer la sân, s-a aflat că aceasta a filmat o comedie în 2019 alături de marea actriță Dame Judi Dech.

Actrița a apărut alături de soțul său, John Travolta, în vârstă de 66 de ani, în drama crimei Gotti din 2018, jucând rolul soției lui John Gott, Victoria.

Kelly Preston a păstrat o atitudine pozitivă pe fondul luptei ascunse pentru sănătate. Actrița a fost căsătorită cu John Travolta timp de 28 de ani și au împreună 3 copii: Ella, 20 de ani,  Ben, nouă; cel mai mare copil al cuplului Jett a murit în 2009, la 16 ani, în Bahamas.

Kelly Preston s-a născut în 1962 la Honolulu, Hawaii și a avut câteva apariții notabile pe marile ecrane în filme precum SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) și For Love of the Game (1999). Ultimul său rol a fost în pelicula Gotti din 2018, unde a jucat alături de soțul ei, John Travolta. Kelly Preston și John Travolta s-au logodit în 1990 și s-au căsătorit pe 5 septembrie 1991.

Ultima postare pe Instagram a actriței a fost în luna iunie a acestui an, un selfie în care apare împreună cu soțul ei și cei doi copii de Ziua Tatălui.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare