; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

KATHY GRIFFIN

Actriţa Kathy Griffin se alătură gazdelor emisiunii „Fashion Police”, de la E!

04 December 2014
Emisiunea „Fashion Police' are o nouă gazdă, actriţa de stand-up comedy Kathy Griffin. Alături de Griffin, în emisiune revin Kelly Osbourne şi Giuliana Rancic, iar lor li se alătură un nume nou: stilistul vedetelor şi vedeta TV Brad Goreski („Its A Brad Brad World'). 
KATHY GRIFFIN
Fashion Police – emisiune devenită celebră graţie celebrei Joan Rivers – va difuza anul următor 17 episoade centrate exclusiv pe interesul generat de cele mai mari evenimente de fashion şi gale de premiere din 2015, printre care Oscarurile, Premiile Grammy, Emmy, Săptămâna Modei de la New York şi nu numai.
 
„Joan a fost mai mult decât o deschizătoare de drumuri, a fost şi prietena şi mentorul lui Kathy, care îi va duce mai departe moştenirea lăsată şi va aduce în emisiune propriul ei stil de a face comedie şi propria-i personalitate directă', a spus Jeff Olde, vice-preşedinte executiv al diviziei de Programe şi Dezvoltare a postului E!. 
„Brad e o voce nouă şi amuzantă, care întregeşte – alături de Giuliana şi Kelly – ansamblul show-ului', a spus Melissa Rivers, producător executiv al emisiunii. „Abia aştept să văd noua direcţie în care se va îndrepta emisiunea aceasta pe care mama o adora atât de mult.'
 
„Îmi dau seama că oamenii au aşteptări mari de la mine. Joan era, clar, unică. Acum sper să mă acceptaţi şi pe mine pentru unicitatea mea. Sunt Kathy şi atât. Am spus că sunt Kathy şi atât? Am vrut să zic că sunt Nenorocita de Kathy Griffin şi vedetele ar fi bine să-şi pună centurile de siguranţă, pentru că urmează să apăs pedala la maximum. Nu mă voi cenzura deloc, aşa că, LA NAIBA, hai să ne distrăm!', a spus Griffin.
kathy-griffin-brad-fashion-police
Cine sunt Kathy Griffin și Brad Goreski?
Kathy Griffin, actriţa de stand-up comedy laureată cu două Premii Emmy şi un Grammy este o figură importantă în televiziune, turnee şi pe scena literară. Se remarcă din mulţimea de entertaineri cu glumele ei directe universal recunoscute. Anul acesta, Kathy a bătut un record, fiind nominalizată pentru a şasea oară consecutiv la Grammy şi a câştigat primul ei trofeu pentru „cel mai bun album de comedie' (Kathy Griffin: Calm Down Gurrl) – fiind astfel una dintre cele trei femei care primesc această onoare la Premiile Grammy.
În 2013, Kathy a intrat în Cartea Recordurilor, scriind şi jucând în nu mai puțin de 20 de emisiuni TV de stand-up comedy – mult mai multe decât a făcut până acum orice alt comic de stand-up din istorie.
 
Brad Goreski este fashion stylist şi lifestyle expert. A fost starul emisiunii „Its a Brad, Brad World' de pe postul Bravo şi acum este Brand Stylist pentru „Kate Spade New York', calitate în care s-a ocupat de un număr de campanii digitale şi pe print şi de numeroase prezentări de modă la Săptămâna Modei de la New York. Printre celebrele lui cliente se numără Jessica Alba, Demi Moore, Christina Ricci şi Rashida Jones. În plus, fiind celebru on-air, a apărut ca expert în show-urile TODAY, GMA şi The View, s-a aflat pe covorul roşu la American Music Awards şi a fost în juriul concursului Miss Universe.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare