; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

People au défilé de mode Haute Couture automne hiver 2017/2018 "Giorgio Armani" à Paris

Actrița Kate Winslet susține că Hollywoodul este încă homofob

05 April 2021

Actrița britanică a povestit recent, într-un interviu acordat The Sunday Times, că cunoaște „cel puțin patru' actori care nu și-au recunoscut public homosexualitatea, de teamă că li se vor prăbuși carierele la Hollywood.

Nu pot să vă spun câți tineri actori pe care îi cunosc – unii bine celebri, alții la început de drum – sunt îngroziți că sexualitatea lor va fi dezvăluită și că asta va conta împotriva distribuirii lor în roluri de bărbați heterosexuali', a spus ea. „Iar asta e greșit'.

Un actor cunoscut tocmai și-a luat un agent american, iar acesta i-a spus: < Înțeleg că ești bisexual. Nu aș face public asta>. Mă pot gândi la cel puțin patru actori care își ascund total homosexualitatea.Este dureros. Pentru că se tem că se va afla. Și asta spun ei: ă se afle>.

Actrița câștigătoare a premiului Oscar a mai dezvăluit că stigmatul homosexualității se aplică mai ales bărbaților. „Este o veste proastă, Iar Hollywoodul trebuie să renunțe la acea porcărie de genul <Poate să joace un bărbat heterosexual dacă este homosexual?>Abordarea asta ar trebui să fie aproape ilegală. Nu v-ar veni să credeți cât de răspândită este. Nu poți fi filtrat doar prin prisma acestei întrebări. Pentru că actorii, în unele cazuri, aleg să nu-și recunoască homosexualitatea din motive personale. Și nu este treaba nimănui. Poate e dorința de intimitate. Poate e condiționare și rușine.'

Kate Winslet, care joacă un rol de lesbiană în drama biografică „Ammonite', spune că a vrut să fie „sinceră cu privire la opiniile mele adevărate' și consideră că, pentru a se putea schimba lucrurile, va fi nevoie de „mai mulți oameni să vorbească așa cum o fac eu'.


„Nu intenționez să supăr sau să acuz Hollywoodul. Vorbim doar despre tineri actori care s-ar putea gândi să se alăture acestei profesii și să găsim o modalitate de a o face mai deschisă. Pentru a exista mai puține prejudecăți, discriminare și homofobie'.

Sursa: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare