; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

25006_kate del castillo protagonista de la reina del sur 700x467

Actrița Kate del Castillo vine la București

25 April 2018

Sezonul al doilea al telenovelei „La reina del sur/Regina Sudului, cea mai scumpă producţie marca Telemundo, cu actriţa mexicană Kate del Castillo în rol principal, va avea câteva scene filmate la Bucureşti. Potrivit surselor noastre, o parte din distribuția telenovelei este așteptată la București, printre actori fiind și cunoscuta Kate del Castillo care îi dă viață personajului principal, Teresa Mendoza.

 

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, solicitarea SC GCC Film Global SRL, în colaborare cu Telemundo şi Diagonal TV Spania, să filmeze în Palatul Parlamentului câteva scene din seria a doua a telenovelei „Regina Sudului.  Filmările vor avea loc și în alte locații din București precum Palatul Snagov, Casa Oamenilor de Ştiinţă, Baza Aeriană 90 Otopeni şi altele. 

„Având în vedere arhitectura deosebită, structura monumentală şi grandoarea finisajelor din Palatul Parlamentului se solicită filmarea unor secvenţe în data de 12 mai 2018 în unele spaţii aflate în administrarea Camerei Deputaţilor. Având în vedere calendarul pentru 12 mai 2018 propunem ca, în acea dată, filmarea să fie făcută doar în Galeria hol C6 şi în sala Nicolae Bălcescu. Pentru celelalte spaţii solicitate (hol C1, holul şi scările C4, holul din faţa săşii Al I Cuza – nivel P) se va stabili o altă dată disponibilă împreună cu solicitantul, se arată în memorandumul intern aprobat de conducerea Camerei Deputaţilor, potrivit site-ului News.ro.

Primul sezon al producţiei a fost difuzat în 2011, iar anul trecut Telemundo a anunţat că reia serialul şi începe filmările pentru cel de-al doilea sezon.  În sezonul doi, când evenimentele vor avea loc la 8 ani de la primul sezon, alături de Kate va putea fi văzut şi actorul Rafael Amaya, care va fi traficantul Aurelio Casillas, personajul principal din altă narco-novelă de succes „El señor de los cielos' (ajunsă la sezonul 6). „Regina Sudului' are la bază cartea cu acelaşi nume scrisă de Pérez-Reverte şi a avut premiera în SUA pe 28 februarie 2011.

 „Regina Sudului a fost cea mai scumpă producţie realizată de Telemundo. Primul episod a avut cel mai mare rating înregistrat vreodată de o premiera Telemundo, iar ultimul episod a doborât recordurile de audienţă din ultimii 19 ani ale televiziunii. De asemenea, telenovela a fost difuzată în peste 10 ţări, în care a fost foarte bine primită de către public şi s-a menţinut în topul preferinţelor telespectatorilor.  

Producţia a câştigat premiile pentru „Cea mai bună telenovelă şi „Cea mai bună actriţă în cadrul premiilor „People en Espanol, în anul 2011. De asemenea, telenovela a primit nominalizări la categoria „Telenovela Anului şi, totodată, s-a remarcat la capitolul „Cea mai bună interpretare feminină' în cadrul „Premios tu mundo 2012, în Mexic.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare