; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julia Louis Dreyfus

Actrița Julia Louis-Dreyfus a anunțat că suferă de cancer la sân

29 September 2017

Actrița Julia Louis-Dreyfus (56 de ani), cunoscută pentru rolul său din „Vicepreședinta', a anunțat joi (28 septmbrie) pe rețelele de socializare că a fost diagnosticată cu cancer la sân, relatează CNN.com.

 

“O femeie din opt suferă de cancer la sân. Astăzi, sunt eu. Vestea bună este că pot conta pe cel mai magnific cerc familial și de prieteni de susținere și de atenție, precum și pe o asigurare de sănătate fantastică prin intermediul sindicatului din care fac parte,  vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, deci să ne luptăm împotriva tuturor formelor de cancer și să facem din asigurarea medicală universală o realitate”, a scris actrița pe contul personal de Twitter.

 

Diagnosticul a fost primit la doar o zi după ce a Julia a câştigat cel de-al şaselea premiu Emmy, consecutiv, pentru rolul din serialul „Vicepreședinta' difuzat de HBO.

La începutul acestei luni postul HBO a anunţat că cel de-al şaptelea sezon al „Vicepreședinta' va fi şi ultimul. Cei de la HBO au anuțat că îşi vor adapta programul de producţie în funcţie de tratamentele ei, dacă este necesar, au scris cei de la Variety.

HBO au transmis și ei prin intermediul unui comunicat un mesaj actriței: Dragostea şi sprijinul nostru merg spre Julia şi familia ei. Avem încredere că va trece cu bine de asta, cu tenacitatea ei obişnuită şi spiritul neînfricat, şi abia aşteptăm să se însănătoşească şi să revină la HBO pentru sezonul final din «Veep»'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare