; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica chastain

Actrița Jessica Chastain a devenit mamă

20 November 2018

Potrivit celor de la People, actrița Jessica Chastain (41 de ani),  cunoscută pentru rolurile avute în pelicule precum „Interstellar', „Jocuri secrete' sau „Miss Sloane',  și soțul ei, Gian Luca Passi de Preposulo au devenit părinții unei fetițe care a primit numele Giulietta Chastain Passi, acesta fiind primul copil al cuplului. 

Cei doi au confirmat subtil știrea, aceștia fiind fotografiați în timp ce cumpărau un marsupiu pentru bebeluși.

Conform Page Six, Jessica Chastain și soțul ei, Gian Luca Passi de Preposulo, au devenit pentru prima dată părinți în urmă cu mai bine de patru luni. Fetița lor, Giulietta Passi Chastain, a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Deși au fost câteva indicii, cuplul a reușit să țină vestea secretă și nici până acum nu au confirmat că au devenit părinți. Conform publicației Daily Mail, actrița a fost văzută luna trecută în Boston cu un căruț de bebeluș. Câteva zile mai târziu, soțul ei, Passi de Preposulo, a intrat într-un hotel cu un scaun de mașină special pentru copii mici. Se pare că fetița lor a fost cu ei și la Paris, unde Jessica Chastain a fost invitată să aprindă pomul de Crăciun de la Galeriile Lafayette.

Jessica Chastain și Gian Luca Passi de Preposulo s-au căsătorit în iunie 2017 la reședința familiei mirelui din Treviso, Italia. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare