; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actrița Jennifer Carpenter va juca în continuarea serialului „Dexter”

Actrița Jennifer Carpenter va juca în continuarea serialului „Dexter”

15 July 2021

Actrița Jennifer Carpenter, care a jucat-o pe Deb, sora ucigașului în serie Dexter, în apreciatul serial, va apărea în continuarea pe care rețeaua Showtime o pregătește pentru finalul acestui an.

 

Showtime nu a avut niciun comentariu oficial, dar Entertainment Weekly a confirmat printr-o sursă că Jennifer Carpenter – care a jucat rolul surorii nefericite a ucigașului în serie, pe parcursul a opt sezoane – își va relua rolul în cele 10 episoade ale noii serii.

Deb a fost ucisă în seria care s-a terminat în 2013, așa că iubitul personaj interpretat de Carpenter se va întoarce printr-o serie de flashback-uri pe parcursul celor 10 noi episoade, a căror acțiune are loc la 10 ani după ce Dexter (Michael C. Hall) își înscenează moartea, pentru a apărea ulterior în Oregon, ca tăietor de lemne.

Serialul „Dexter', care s-a lansat în 2006 și s-a terminat în 2013, a fost foarte iubit de public, însă finalul lui i-a dezamăgit pe mulți. „Mă includ în grupul de oameni care s-au întrebat: Așa că sunt încântat să mă întorc la el', a spus și Michale C. Hall. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare