; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jane Seymour

Actrița Jane Seymour, cunoscută din serialul „Dr. Quinn”, va juca într-o nouă producție

16 April 2021

Îndrăgita Jane Seymour (70 de ani), cunoscută în toată lumea pentru rolul din serialul „Dr. Quinn' (lansat în 1993), va juca într-un nou serial intitulat „Harry Wild', informează tbivision.com. 

 

Serialul va fi un thriller cu opt episoade creat de David Logan, care a scris scenariul împreună cu Jo Spain. Jane Seymour va juca rolul unei profesoare de engleză pensionate recent, care își descoperă talentul detectivistic și nu rezistă până nu se amestecă în cazurile la care lucrează fiul ei, care e detectiv.

 

Serialul comandat de platforma Acorn TV va fi regizat de Ronan și Robert Burke, iar Jane Seymour va fi producător executiv împreună cu Daniel March, Klausz Zimmermann, James Gibb și Morgan OSullivan. Filmările vor începe luna viitoare la Dublin, iar serialul va fi difuzat anul viitor de Dynamic Television, partenerul britanic al Acorn TV, care s-a aflat și în spatele serialelor „Creepshow, „Ginny și Georgia' și „The Sommerdahl Murders'.

 

„M-am îndrăgostit pe loc de «Harry Wild» când am citit scenariul și sunt foarte încântată să merg în Irlanda și să intru în rolul acestei profesoare pensionare foarte curioase și pasionate de mistere', a spus Seymour. „Acorn TV continuă să producă seriale originale, cu personaje feminine puternice, așa că sunt încântată să lucrez cu ei și cu prietenii mei de la Dynamic Television la acest serial nou și distractiv', a declarat Jane Seymour. 


„Suntem încântați de faptul că uimitoarea Jane Seymour va intepreta un personaj atât de puternic și le mulțumim partenerilor noștri de la Acorn pentru încrederea în Dynamic TV. Așteptăm cu nerăbdare să realizăm un nou serial plin de mister, pe care publicul nu-l va uita prea curând', au spus Daniel March și Klaus Zimmermann, fondatorii și liderii rețelei Dynamic Television. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare