Homepage  / Vedete străine

Halle Berry și fostul soț, Oliver Martinez, continuă războiul în instanță pentru custodia copilului. Actrița face noi acuzații

Halle Berry și fostul soț, Oliver Martinez, continuă războiul în instanță pentru custodia copilului. Actrița face noi acuzații
9

de Cristina Țapu,

Actrița Halle Berry și fostul ei soț, Olivier Martinez, continuă disputa pentru custodia fiului lor, Maceo, în vârstă de zece ani, iar recent și-au adus noi acuzații, conform documentelor depuse în instanță.

Halle Berry, acuzații dure la adresa fostului soț, Oliver Martinez

Berry, în vârstă de 58 de ani, a fost căsătorită cu Martinez între 2013 și 2016, iar acum cei doi se luptă în tribunal pentru custodia băiatului lor. Potrivit Daily Mail, Berry îl acuză pe Martinez că îl afectează pe fiul lor prin solicitarea unei noi amânări a procesului, în timp ce Martinez susține că actrița nu îi dă posibilitatea de a se pregăti adecvat, cerând o „audiere imediată.”

Halle Berry, cu lenjeria la vedere la premiera „The Union” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Săptămâna trecută, actrița a atras atenția publicului după ce a solicitat custodia exclusivă a fiului lor de zece ani, Maceo. Ea susține că băiatul întâmpină dificultăți la școală, fiind diagnosticat cu ADHD și cu dislexie.

Conform sursei menționate, actrița a acuzat că tatăl lui Maceo este „neglijent” sau „ignoră cu nepăsare” problemele copilului, ceea ce, în opinia sa, demonstrează că bărbatul nu poate deține custodia copilului. Halle Berry afirmă, de asemenea, că Martinez amână audierea pentru custodie în încercarea de a „obține mai mulți bani” de la ea.

Halle Berry a solicitat instanței să-l oblige pe fostul ei soț, Olivier Martinez, să participe la terapie de co-parenting, acuzându-l că manifestă „o neglijență gravă” față de propriul copil.

Conform People, tribunalul a respins cererea lui Halle, hotărând să nu modifice acordul de co-parenting pe care îl are cu tatăl fiului ei. Actrița afirmă că Martinez a lipsit de la ședințele de co-parenting programate anterior. Cei doi au convenit asupra acestor sesiuni de terapie pentru a rezolva „disputele și conflictele dintre ei, în încercarea de a îmbunătăți aranjamentul de co-parenting” în ceea ce îl privește pe Maceo. Cu toate acestea, Berry susține că fostul ei partener a lipsit de la aceste ședințe fără a o anunța pe ea sau pe terapeut și că el afișează o atitudine nepăsătoare față de Maceo.

Halle Berry și Oliver Martinez au divorțat oficial în august 2023

Halle Berry și Olivier Martinez și-au finalizat oficial divorțul abia în august 2023, la opt ani după despărțirea lor. Conform termenilor acordului de divorț, Halle este obligată să-i plătească lui Martinez 8.000 de dolari pe lună pentru creșterea fiului lor. În plus, începând din aprilie 2023, actrița a fost obligată să-i ofere fostului soț 4,3% din veniturile care depășesc 2 milioane de dolari, sumă considerată o pensie alimentară suplimentară pentru creșterea lui Maceo.

Berry, în vârstă de 58 de ani, l-a întâlnit pe Martinez, tot în vârstă de 58 de ani, în timpul filmărilor pentru drama de aventură „Dark Tide” la mijlocul anului 2010, la scurt timp după despărțirea de Aubry. Ea și Martinez au devenit un cuplu oficial în octombrie al acelui an.

Martinez și Berry s-au căsătorit în Franța în iulie 2013, la doar câteva luni după ce au confirmat vestea surprinzătoare că așteptau un copil. Ei l-au întâmpinat pe Maceo în octombrie.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton