; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Halle berry

Actrița Halle Berry a confirmat că are o nouă relație

20 September 2017

Halle Berry (51 de ani) este din nou îndrăgostită, informează dailymail.co.uk. După 3 căsătorii eșuate, actrița și-a găsit din nou fericirea alături de un cunoscut producător muzical din lumea Hollywood-ului.

 

Relația este confirmată chiar de ea pe rețelele de socializare. Chiar dacă nu a spus clar care este relația dintre ea și tânărul producător, Alex da Kid (35 de ani), imaginea distribuită îi surprinde pe cei doi într-o ipostază tandră și confirmă relația pe care presa de peste ocean o specula la începutul acestei săptămâni.

Imaginea alb-negru a fost distribuita de amândoi pe conturile de instagram, iar Halle a scris în descriere:  „echilibrul meu'.

 

 

My balance

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

 

Luni, cei doi au fost surprinși de paparazzi la o petrecere ce a avut loc într-un club din Londra. Nu a fost însă prima bănuială a presei. Cei doi au fost surprinși și în urmă cu câteva luni într-un restaurant din Los Angeles.

 În august, frumoasa actrița mărturisea în cadrul unui interviu acordat publicației People că a preferat să ia o pauza în ceea ce privește viața sentimentală după divorțul de actrorul francez Oliver Martinez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare