; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad falchuk,M7MU6MppiE eACiALPkBNQ

Actriţa Gwyneth Paltrow şi producătorul de televiziune Brad Falchuk s-au căsătorit

01 October 2018

După mai bine de patru ani de iubire, Gwyneth Paltrow s-a căsătorit cu co-creatorul serialelor „Glee' și „American Horror Story', Brad Falchuk. Nunta a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la o reședință privată din Hamptons. Alături de miri au fost doar 75 de invitați, printre aceștia numărându-se Robert Downey Jr. împreună cu soția sa, Susan Downey, Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, Steven Spielberg — care i-a dat lui Gwyneth primul ei rol într-un film, Hook, Rob Lowe și Jerry Seinfeld.

Conform E!News, Cameron Diaz a ajuns mult mai devreme pentru a o ajuta pe mireasă cu ultimele pregătiri înainte de nuntă. Steven Spielberg a fost cameramanul neoficial al evenimentului, plimbându-se printre invitați și filmând pe toată lumea.

Ceremonia a început la cinci dupa amiaza, iar Gwyneth și Brad și-au jurat credință veșnică în interiorul unui cort imens. Recepția a avut loc într-un alt cort, iar totul a arătat precum un dineu elegant.

Gwyneth Paltrow a făcut publică vestea căsătoriei publicând pe Instagram o fotografie cu mâinile ei și ale soțului ei cu verighetele de aur.

 

La începutul anului, actrița spunea că este nerăbdătoare să se mărite cu logodnicul ei, Brad Falchuk. Gwyneth Paltrow a mărturisit că nu a mai avut o nuntă în adevăratul sens al cuvântului până acum. Cu primul ei soț, Chris Martin, s-a măritat rapid în 2003 în Santa Barbara, fără vreo ceremonie specială sau familie alături.

Gwyneth și Brad au confirmat zvonurile logodnei lor, anul trecut, în cadrul emisiunii „Good Morning America'. Actrița l-a cunoscut pe Brad pe platoul de filmare al serialui „Glee', în 2014.

Despre noua ei relație, actrița a declarat: „Este pentru prima oară în viața mea când simt că sunt într-o relație matură, iar uneori este incomfortabil pentru mine tocmai pentru că lucrul acesta cere un anumit nivel de intimitate și comunicare pe care eu nu l-am mai avut până acum'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare