; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geraldine Bazan

Actrița Geraldine Bazan, fosta soție a lui Gabriel Soto, este singură din nou: „Am decis să mergem pe drumuri diferite”

08 August 2019

După divorțul de Gabriel Soto, Geraldine Bazan și-a găsit liniștea în brațele lui Santiago Ramundo, însă iubirea dintre cei doi nu a durat prea mult. Prin intermediul unei postări pe instagram, actrița de telenovele a anunțat cu eleganță că ea și fostul partener au decis să se despartă în urmă cu două luni și jumătate.

 

Aceasta a precizat că a preferat să facă chiar ea anunțul pentru a evita știri false și bârfe care pot denatura. Anunțul a fost scris de comun acord și publicat de ambii actori pe rețelele lor de socializare: 

„Știti foarte bine că sunteți un stâlp fundamental în viețile noastre și că mereu ne deschidem în fața voastră cu toată sinceritatea. Din acest motiv, în fața versiunilor false și răutăcioase, dorim să vă spunem că amandoi am decis în urmă cu două luni și jumătate să mergem pe drumuri diferite. Această decizie a fost luată cu respect și dragoste unul față de celălalt. Știti deja ce credem: iubirea este energie care nu se stinge, ci se transformă. Mulțumim ca de fiecare dată pentru dragostea pe care ne-o arătați', au scris cei doi. 

 

Cei doi au format un cuplu încă de anul trecut, însă Ramundo nu a petrecut timp alături de fiicele lui Geraline și ale lui Gabriel Soto, pentru că cei doi au decis să nu se grăbească în ceea ce privește evoluția relației lor. Trebuie precizat  și faptul că Geraldine Bazan îi interzice lui Gabriel Soto ca actuala lui parteneră de viață, Irina Baeva, să petreacă timp cu cele două fiice pe care cei doi le au.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare