; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Evrim Alasya

Actrița Evrim Alasya („Güneş”) are acasă doi câini și patru pisici!

23 August 2016

Evrim Alasya, actrița din serialul Güneş', difuzat la Kanal D de luni până vineri, începând cu ora 20.00, se declară o mare iubitoare de animale. De curând, vedeta a povestit că, în una din pauzele de la filmările pentru serialul de la Kanal D, a găsit-o pe una dintre pisicuțele sale.

[Not a valid template]

Eram în pauză la filmări, mă pregăteam de următoarea scenă când un mieunat mi-a atras atenția. Inițial, m-am gândit că a fost un zgomot pe platoul de filmare, dar la o privire mai atentă am zărit un pui de pisică abandonat. Nici nu am stat de gânduri și am alergat cu el la veterinar pentru că era foarte slăbit. Deși am lipsit câteva ore de pe platoul de filmare, colegii m-au înțeles', povestește Evrim Alasya.

Un lucru mai puțin știut de fanii actriței este acela că aceasta are acasă nu mai puțin de doi câini și patru pisici pe care i-a adoptat de-a lungul timpului.

În copilărie îmi doream foarte mult un animal de companie, dar din cauza faptului că locuiam la bloc, într-un apartament mic, împreună cu familia mea, îmi era absolut imposibil să-l țin', spune vedeta.

Pe Evrim Alasya o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 20.00, în serialul Güneş', difuzat la Kanal D. Actrița interpretează rolul unei femei nevoite să facă alegeri dificile, atât din ipostaza de mamă, cât și din cea de soție.

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare