; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actriţa Eva Longoria divorţează de Tony Parker

18 November 2010

La trei ani după o nuntă de basm, organizată cu mare fast la un castel din secolul al XVII-lea de lângă Paris, actriţa Eva Longoria, 35 de ani, şi soţul ei, baschetbalistul Tony Parker, 28 de ani, divorţează.

Cea care a intentat divorţul a fost Eva Longoria, după ce a descoperit, potrivit revistei americane US Weekly, că soţul ei schimba pe telefon mesaje intime – de aproape un an – cu o prietenă comună de familie.

Potrivit tmz.com, ar fi vorba de Erin Barry, soţia unui fost coechipier de-al lui Parker de la echipa de baschet San Antonio Spurs, Brent Barry. Cei doi Barry sunt şi ei în plin proces de divorţ.

„Eva a fost distrusă de această trădare', declara o sursă pentru revista US Weekly.

Confirmarea din partea Evei Longoria nu a întârziat să apară. „Cu mare tristeţe vă anunţ că, după şapte ani de relaţie, eu şi Tony am decis să divorţăm', a sunat anunţul făcut pe Twitter de actriţă.

Ca în multe alte cazuri de la Hollywood, cererea de divorţ invocă „diferenţe ireconciliabile'. În plus, Longoria şi-a exprimat dorinţa de a renunţa la numele soţului, Parker, dar şi de a primi pensie alimentară.

Eva Longoria şi Tony Parker s-au logodit în noiembrie 2006 şi s-au căsătorit pe 7 iulie 2007, într-o ceremonie fastuoasă, desfăşurată în Franţa, la un castel din secolul al XVII-lea de lângă Paris. Nunta lor a fost atunci unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului.

În 2008, la doar un an de la nuntă, căsnicia celor doi a fost pusă la încercare de zvonuri potrivit cărora Parker i-ar fi fost infidel soţiei sale. Atunci, Longoria i-a luat apărarea şi amândoi au făcut front comun în faţa presei.

Nu mai departe de astă-vară, Eva Longoria şi Tony Parker au sărbătorit trei ani de la căsătorie printr-o croazieră în Europa, în Marea Adriatică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare