; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emma roberts

Actrița Emma Roberts este însărcinată

26 June 2020

Actrița  cunoscută pentru rolurile din „American Horror Story', „Virginia', „Wild Child', „Aquamarine', „Nancy Drew' sau „Hotel for Dogs' așteaptă primul său copil. 

 Tatăl este partenerul său, actorul, modelul și cântărețul Garrett Hedlund, cu care actrița are o relație de mai bine de un an.

Vestea că Emma Roberts este însărcinată a părut să fie confirmată chiar de mama actriței, Kelly Cunningham. Aceasta a comentat pe contul său de Instagram după ce un articol din publicația US Weekly anunța sarcina fiicei sale. Atunci când fanii au felicitat-o pe Kelly Cunningham pentru veste, aceasta le-a răspuns mulțumindu-le pentru urări.

Știrea că Emma Roberts este însărcinată cu primul ei copil a apărut la un an după ce aceasta a început o relație cu actorul Garrett Hedlund. Roberts s-a despărțit de fostul său partener, Evan Peters, la începutul anului 2019, curând după Valentines Day. Roberts a rămas în relații bune cu fostul iubit, dar la mai puțin de o lună de la despărțire a început o relație cu Hedlund.

Emma Roberts este însărcinată acum, la 29 de ani. Partenerul său are 35. Pe parcursul ultimului an, relația sa cu Hedlund a devenit din ce în ce mai serioasă. Acesta a fost în trecut implicat într-o relație romantică cu actrița Kirsten Dunst.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare