; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emma roberts

Actrița Emma Roberts a devenit mamă pentru prima oară

29 December 2020

Emma Roberts, actrița cunoscută pentru rolurile din „American Horror Story', „Virginia', „Wild Child', „Aquamarine', „Nancy Drew' sau „Hotel for Dogs', a devenit pentru prima oară mamă.

Potrivit celor de la TMZ, aceasta a născut un băiețel duminică, 27 decembrie. Fiul Emmei Roberts a primit numele Rhodes. Micuțul a avut 4 kilograme la naștere și, conform aceleiași surse, cei doi „se simt foarte bine'.

Până în momentul de față nici Emma și nici partenerul ei, Garret Hedlund, nu au confirmat vestea.

Emma Roberts a confirmat în luna august că este însărcinată și tot atunci a dezvăluit și sexul primului său copil.

În luna iunie au apărut o serie de zvonuri potrivit cărora Emma Roberts ar fi însărcinată. Ulterior, au apărut și primele fotografii cu ea însărcinată, după ce a fost surprinsă alături de partenerul ei, actorul, modelul și cântărețul Garrett Hedlund, în Aeroportul Internațional Los Angeles.

 

În iulie 2020, o sursă a dezvăluit pentru Us Weekly cum se simt cei doi, după ce au aflat că urmează să devină părinți pentru prima dată. „Ei sunt surprinși, șocați și fericiți în același timp, la fel și familiile lor.’ Sursa a adăugat la acea vreme și că „ei știu deja sexul bebelușului, însă vor să îl păstreze secret momentan. Nici numele nu l-au ales încă.’

 

Emma Roberts și Garrett Hedlund formează un cuplu de un an. Prima lor apariție publică a fost în martie 2019, când au fost surprinși ținându-se de mână în Silver Lake.

 

Știrea că Emma Roberts este însărcinată cu primul ei copil a apărut la un an după ce aceasta a început o relație cu actorul Garrett Hedlund. Roberts s-a despărțit de fostul său partener, Evan Peters, la începutul anului 2019, curând după Valentines Day. Roberts a rămas în relații bune cu fostul iubit, dar la mai puțin de o lună de la despărțire a început o relație cu Hedlund.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare