; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elvira Deatcu

Actrița Elvira Deatcu are coronavirus: „Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate”

05 November 2020

Actrița Elvira Deatcu (48 de ani), pe care o putem urmări în serialul „Vlad' difuzat în fiecare luni de Pro TV, a anunțat că a fost infectată cu coronavirus. 

Aceasta a precizat că și ceilalți membrii ai familiei sale au virusul și că a decis să facă testul de depistare a virusului în momentul în care a rămas fără gust și miros.

„Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», așa cum frumos a spus-o un minunat preot, aș vrea să aflați de la mine, și nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust și miros, am făcut testul PCR și ieri seară am aflat că testul COVID a ieșit pozitiv pentru toți patru membri ai familiei mele. Deși mă așteptam, șocul a fost destul de mare! Din fericire, avem o stare bună toți, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situație și totul este în regulă. Suntem în izolare, firește, și… optimiști că vom trece cu bine peste încercarea asta. Aveți grijă de voi, de copii, părinți și de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate și fiecare dintre noi învață în perioada aceasta o lecție nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate', a spus Elvira Deatcu în exclusivitate pentru protv.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare