Homepage  / Vedete străine

Actrița Eda Ece din „Prețul fericirii” se căsătorește. Când are loc marele eveniment și cine este alesul turcoaicei

Actrița Eda Ece din „Prețul fericirii” se căsătorește. Când are loc marele eveniment și cine este alesul turcoaicei
8

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Eda Ece (32) a decis să facă pasul cel mare alături de iubitul ei, jucătorul de baschet Buğrahan Tuncer (29), care activează în prezent la echipa Anadolu Efes. Cei doi sunt împreună de aproape 4 ani și, conform publicației “Milliyet”, vor face nunta la un hotel de lux, pe malul apei în Istanbul. 

După cutremurele devastatoare din Turcia, Eda a fost una dintre actrițele care s-au mobilizat pentru cetăţenii afectați de dezastrele naturale. Ea a participat la teledonul „Turkey Single Heart” și a susținut campania de ajutorare a victimelor cutremurului. 

Eda, o mireasă cu repetiție

Update 23 martie 2023: Eda Ece se va căsători cu iubitul ei, Bugrahan Tuncer, la începutul verii. Marele eveniment va avea pe 20 iunie, la Four Seasons Bosphorus Hotel, una dintre locațiile preferate ale cuplului de pe coasta Bosforului, scrie presa din Turcia.

Inițial am vrut ca nunta să fie pe 8 iunie, dar în cele din urmă ne-am hotărât să fie pe 20 iunie”, a anunțat zilele acestea vedeta TV pentru presa turcă.

Alegerea rochiei de mireasă a fost cea mai importantă parte a pregătirilor pentru nuntă. În cele din urmă, celebra actriță a optat pentru o rochie creată de renumitul creator de modă libanez Zuhair Murad, cunoscut pentru rochiile sale de mireasă romantice și deosebite pe care le-a creat pentru celebritățile de la Hollywood.

Cunoscutul creator de modă libanez Zuhair Murad a creat rochii pentru vedete precum Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Rose Leslie și Kaley Cuoco.

Știre inițială:

Deși a declarat într-un interviu că este sătulă de căsătorie (“M-am măritat de 9 ori în seriale”, a glumit ea cu ziariștii turci), se pare că este gata să spună “da” celui care i-a furat inima. 

“Vara aceasta, voi dedica timp familiei și vieții mele private. Am nevoie să mă odihnesc și să trăiesc puțin”, a spus actrița într-un interviu acordat revistei “Elle” Turcia.

Vorbind despre relația ei cu Buğrahan, Eda a declarat: „Cred că sunt o iubită amuzantă. Chiar și atunci când sunt supărată, pot spune ceva amuzant. Cred că sunt un persoană care se gândește mult la partener. Nu sunt o egoistă, m-am concentrat mereu la cariera mea, dar și la el. Îmi pasă de liniștea persoanei de lângă mine, sunt loială și îmi place să-i fac cadouri lui Buğra”.

În ce joacă în prezent

Pe Eda ați văzut-o pe micile noastre ecrane în “Prețul fericirii” (“Yasak Elma”), în rolul Yıldız Yılmaz, în “Stadiul relației: complicat” și în “Feriha”. Rolul din “Prețul fericirii” -difuzat la noi de Kanal D– i-a adus mai multe premii la diverse gale și festivaluri în Turcia. Eda Ece continuă să joace în această producție, care a ajuns în Turcia la sezonul al șaselea. Acesta este difuzat în prezent de postul Fox, iar din distribuție mai fac parte Şevval Sam și Biran Damla Yılmaz. 

Eda s-a născut în 1990 la Istanbul, fiind cea mai mică dintre cele 3 fete ale familiei. Una dintre surorile ei mai mari este prezentatoare de știri, iar cealaltă este avocată. A absolvit Universitatea Bilgi din Istanbul, Departamentul de Psihologie, însă a ales actoria, primul ei rol fiind în serialul “Mihriban” din 2002. 

eda-ece-320802119_1226391418225968_6030896182296671491_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton