; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zuria vega

Actrița de telenovele Zuria Vega este însărcinată cu al doilea copil

08 November 2018

Deși a părăsit proiectul de succes „Mi marido tiene mas familia' o dată cu actorul care îi era partener în telenovelă, Daniel Arenas, în viața Zuriei Vega schimbările sunt de bun augur. 

Actrița în vârstă de 29 de ani,  cunoscută din telenovela „Refugiul', a anunțat pe pagina sa de Instagram că este din nou însărcinată într-un mod foarte simpatic. Aceasta a postat o fotografie cu mâna primei sale fiice, Lua, alături de ecografia bebelușului care este pe drum. 

„Bine ai venit în familie! Te iubim.Nu pot fi mai fericită și mai plină de iubire ca acum. Mulțumesc tuturor prietenilor care mi-au păstrat secretul', a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Nici partenerul său, actorul Alberto Guerra nu a întârziat să împărtășească vestea, postând aceeași fotografie:

„Bine ai venit în familia noastră, devine din ce în ce mai distractiv, vă jur. Mulțumesc Zuria pentru că m-ai făcut cel mai fericit. Te iubesc', a scris acesta. 

 

 

Dacă totul va fi în regulă, potrivit celor de la People en Espanol bebelușul Zuriei și al lui Alberto se va naște vara viitoare, la 2 ani și jumătate diferență de prima fiică a celor doi.  În timp ce pentru Zuria va fi al doilea copil, pentru Alberto Guerra va fi al treilea, întrucât actorul mai are o fiică dintr-o relație pe care acesta a avut-o în urmă cu câțiva ani. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare