; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ximena duque

Actrița de telenovele Ximena Duque („Îngeri păzitori”) are un nou job după ce a renunțat la actorie

04 May 2020

De când în urmă cu doi ani a încetat să fie un artist exclusiv al companiei Telemundo, multe s-au schimbat în viața actriței Ximena Duque.

Actrița columbiană, cunoscută pentru rolurile interpretate în telenovelele „Îngeri păzitori’ („Corazon valiente’) sau „Cealaltă față a Analiei', a renunțat la actorie  și s-a înceăut în urmă cu șapte luni o nouă aventură profesională. Ximena este acum directorul executiv al unei companii care produce tratamente dedicate podoabei capilare.

„În urmă cu șapte luni am făcut acest pas, pasul pentru a-mi schimba viața, pasul pentru a nu depinde de televiziune și pentru a prelua în sfârșit controlul finanțelor mele. Astăzi pot spune că sunt o mamă și o soție prezentă. Construiesc o moștenire pe care o voi lăsa copiilor mei și un exemplu pentru ei să continue misiunea mea de a ajuta mii de copii din întreaga lume să aibă o viață mai bună', a declarat actrița potrivit celor de la People en Espanol.

 
 

În urmă cu un an, Ximena Duque anunța   într-un live făcut pe pagina sa de Instagram că vrea să renunțe la telenovele

 
Decizia nu este una definitivă, însă în perioada următoare actrița nu dorește să revină pe platourile de filmare. După mulți ani de muncă și sacrificii, actrița de origine columbiană a declarat că se află într-un moment al vieții sale în care își poate permite luxul de a alege liniștită proiectul în care dorește să se implice, în momentul de față aceasta nefiind dispusă să joace într-un proiect pe termen lung.

„Vreau să mă bucur de ea la maxim și din fericire în acest moment al vieții mele pot evolua și în alte aspecte în rolul de mamă, dar și ca femeie de afaceri. Încerc să descopăr lucruri noi’, declara aceasta în 2019.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare