; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actriţa de telenovele Sandra Echeverria e îndrăgostită lulea

24 April 2012

Protagonista din telenovela Forţa destinului' de la Acasă trăieşte de cinci luni o frumoasă poveste de dragoste cu un cântăreţ mexican pe nume Leonardo de Lozanne (care s-a iubit în trecut şi cu fosta lui Ricky Martin, Rebecca de Alba).

Are toate calităţile necesare pentru a fi bărbatul vieţii mele. Dar avem de-abia cinci luni de când suntem împreună. Încă nu ştim ce va fi. Cred într-o căsătorie şi, la un moment dat, îmi doresc copii. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi şi căutăm mereu să petrecem cât mai mult timp împreună. Avem multă treabă amândoi însă când există dragoste, se găseşte şi timp', a spus actriţa în vârstă de 27 de ani, citată de peopleenespanol.com.

Sandra (despre care s-a scris că a avut o aventură cu Marc Anthony imediat după ce acesta s-a despărţit de Jennifer Lopez) vrea ca noul ei iubit să cânte o piesă pe viitorul ei material discografic pe care îl va lansa cel mai probabil la sfârşitul anului. De asemenea, actriţa va debuta anul acesta ca producătoare a unei pelicule.

În prezent, Sandra joacă în telenovela produsă de Telemundo, Relaciones Peligrosas', rolul unei profesoare de limba spaniolă care rămâne însărcinată cu un elev al ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare