Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actriţa de telenovele Michelle Renaud divorţează. Aflaţi motivele!

Actriţa de telenovele Michelle Renaud divorţează. Aflaţi motivele!

de Redactia Tvmania

„Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Mă simt foarte norocoasă că m-am căsătorit cu Josué, încă nici nu-mi vine să cred. Trăiesc un vis!”, spunea, în noiembrie 2016, actriţa Michelle Renaud, imediat după nunta cu afaceristul Josué Alvarado. Chiar dacă între timp cei doi au devenit părinţii unui băieţel pe nume Marcelo (în martie 2017), de curând au anunţat că divorţează.

 

Ei au ales să se despartă pe cale amiabilă de dragul copilului lor. „Josué este dragostea vieţii mele, însă în această viaţa fiecare trebuie să-şi caute propria fericire”, a declarat Michelle în exlusivitate pentru „Hola! Mexic”. Actriţa a ţinut să-i mulţumească viitorului ei fost soţ că a fost alături de ea în cele mai grele momente, când i-au murit bunica şi mama, sau în cele mai bune, când a avut proiecte tv.

Conform tabloidelor mexicane, vinovată de despărţire ar fi fost chiar Michelle (29 de ani), care l-ar fi înşelat pe Josué cu actorul Danilo Carrera (29 de ani), partenerul ei din cea mai recentă telenovelă în care a jucat, „Hijas de la luna”. În momentul în care a aflat că i-a fost infidelă Josué a decis să o părăsească.

Luat la întrebări de jurnaliştii de la emisiunea „Suelta la sopa!”, Danilo a negat că ar fi fost mărul discordiei în divorţul dintre Michelle şi Josué, mai ales că, la rândul său, este căsătorit cu actriţa Ángela Rincón. Aceasta din urmă a fost cea care a alimentat zvonurile idilei spunând pe conturile de socializare că se simte foarte tristă şi că traversează o perioadă dificilă.

Pe Michelle aţi văzut-o pe micile ecrane de la noi în telenovelele „Rebelde”, „În umbra trecutului”, „Culorile iubirii” şi „Pasiune şi putere”. Ultimul ei proiect, înainte de a rămâne însărcinată, a fost „Super X”, un serial online cu super-eroi produs de Televisa.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton