; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actrița de telenovele Maritza Rodriguez renunță la actorie

Actrița de telenovele Maritza Rodriguez renunță la actorie

05 February 2018

Actrița de telenovele Maritza Rodriguez, pe care de curând am văzut-o în telenovela „Silvana', alături de Carlos Ponce, difuzată de postul de televiziune PRO 2 , a anunțat că renunță la actorie.

Aceasta nu este singura schimbare radicală din viața actriței. Pe lângă acest pas, vedeta a decis să își schimbe și numele, din Maritza Rodriguez în Sarah Mintz. Toate acestea au însă o explicație.

În urmă cu șapte ani, Maritza a început un proces pentru a se converti de la catolicism la iudaismul ortodox, acesta fiind motivul care a stat la baza schimbării numelui.

„Numele meu iudaic este Sarah. De fapt mă simt mai bine cu acest nume decât cu cel pe care îl aveam înainte. Îmi trăiesc în sfârșit visul de a fi profesoară și casnică', declara actrița în urmă cu câteva zile, în cadrul emisiunii „Suelta la sopa', difuzată de Telemundo. „Este prima oară când vorbesc în mod public despre aceste lucruri. Am decis să îmi schimb viața și tot eu am decis să renunț la contractele pe care le aveam', a completat Maritza.

O altă schimbare este și la nivel de stil. Maritza Rodriguez nu va mai purta haine obișnuite, ci doar fuste lungi care îi vor acoperi trupul.

Decizia care a șocat publicul din Mexic a fost însă aceea că actrița nu va mai apărea în nici un proiect televizat: „nu voi mai juca în nici o telenovelă, singurele proiecte pe care le-aș accepta ar fi un film sau un serial care să aibă legătură cu viața religioasă', a fost anunțul făcut de actriță.

De-a lungul anilor, Maritza Rodriguez a jucat în telenovele de succes produse de Telemundo și difuzate și la noi pe postul Acasă TV (PRO 2) precum: „Casa de alături', „Destine furate', „Jocul seducției', „Cealaltă față a Analiei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare