; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Africa zavala

Actrița de telenovele Africa Zavala a devenit mamă pentru prima oară

14 August 2020

La o zi după ce a împlinit 35 ani, Africa Zavala, cunoscută din telenovelele „Mama campionului' sau „Cununa de lacrimi',  a devenit mamă pentru prima oară.

 

Surse apropiate actriței și a partenerului său, Leon Peraza, au confirmat vestea pentru publicația People en Espanol.

Micuțul Leon, băiețelul celor doi, a venit pe lume în dimineața zilei de 13 august, Africa nu a avut complicații la naștere, iar cei doi sunt sănătoși.  

 
 Atât Africa, cât și partenerul său, au împărtățit zilele trecute pe rețelele de socializare cât de entuziasmați sunt pentru venirea pe lume a primului lor copil: „Număr zilele până îl voi cunoalte pe bebelușul meu', scria actrița pe Instagram. 
 

 

Recent, Africa Zavala mărturisea în cadrul unui interviu că sarcina avută în timpul unei pandemii a fost dificilă, mai ales din cauză că nu a putut fi aproape de familia sa: 

„Cel mai greu a fost să fiu departe de familie. Sunt momente foarte frumoase, prima oară când urmează să ai un copil, când crește burtica… Asta a fost partea în care am suferit cel mai mult, că îmi doream să fiu cu mama, dar nu s-a putut. Trebuie să o protejez și să mă protejez. Acum, însărcinată fiind, riscul este dublu. Nu putem ieși, iar acest lucru a fost cel mai complicat', au fost declarațiile Africăi Zavala. 

La începutul anului trecut actrița a făcut publică relația cu actorul Leon Peraza, iar de atunci cei doi și-au arătat iubirea de fiecare dată pe rețelele de socializare. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare