; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actrița Cynthia Klitbo a fost arestată după ce a condus sub influența alcoolului

Actrița Cynthia Klitbo a fost arestată după ce a condus sub influența alcoolului

12 June 2017

Săptămâna care tocmai s-a încheiat va fi una de neuitat pentru actrița de origine mexicană Cynthia Klitbo, pe care o știți din telenovela „Pe cuvânt de femeie', difuzată în trecut de Acasă. Aceasta a fost arestată, joia trecută, după ce a fost surprinsă de autorități conducând în stare de ebrietate.

Chiar actrița a făcut publică această știre prin intermediul rețelelor sociale, povestind cum și-a petrecut noaptea în detenție. La două zile de la această veste, însă, Cynthia Klitbo a surprins din nou publicând un video unde arată că a depășit episodul neplăcut.

Se pare că, în seara incidentului, Cynthia a consumat o sticlă de vin alături de un grup de prieteni și, pe lângă povestea nopții petrecute în închisoare, aceasta a mai precizat faptul că s-a simțit tratată ca orice cetățean, fără prezența favoritismelor, dar și că această întâmplare i-a oferit ocazia de a cunoaște oameni ai străzii cu adevărate probleme și situații teribile.

Cynthia Klitbo a recunpscut că, de acum, conștientizează mai mult cât de norocoasă este și speră ca viața ei să revină la normal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare