Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Christina Ricci și James Heerdegen divorțează, după 7 ani de căsătorie

Actrița Christina Ricci și James Heerdegen divorțează, după 7 ani de căsătorie

de Redactia Tvmania

Cunoscută din pelicule precum „Familia Addams” sau „Suspinul șarpelui negru”, acrtița Christina Ricci a decis să pună capăt căsniciei pe care o avea de 7 ani cu regizorul James Heerdegen.

 

Actrița a fost cea care a depus actele de divorț, la scurtă vreme după ce ar fi cerut și obținut un ordin de protecție împotriva soțului său. 

Pe 25 iunie, Departamentul de Poliție din Los Angeles ar fi răspuns unui apel din cartierul Woodland Hills, Los Angeles, chiar de la casa actriței pentru un incident de violență domestică. James Heerdegen nu a fost arestat atunci, însă poliția a întocmit un raport, iar Christina Ricci a primit un ordin de protecție de urgență împotriva soțului ei, potrivit Us Weekly.

Conform TMZ, actrița a menționat că „diferențele ireconciliabile” ar fi principalul motiv de divorț în documentele depuse joi în Los Angeles. Christina solicită și custodia fiului lor, Freddie, în vârstă de 5 ani. În aceeași zi în care a depus actele de divorț, Christina nu mai purta inelul de logodnă.

Cei doi nu au comentat până în prezent despărțirea lor. Christina Ricci și James Heerdegen s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare de la Pan Am, în 2012. Ei s-au căsătorit în 2013, iar în august 2014 Christina l-a născut pe Freddie.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton