; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

0_MAIN Christina Ricci

Actrița Christina Ricci cere ordin de protecție împotriva lui James Heerdegen

21 January 2021

Cunoscută din pelicule precum „Familia Addams’ sau „Suspinul șarpelui negru’, acrtița Christina Ricci a decis în urmă cu un an  să pună capăt căsniciei pe care o avea de 7 ani cu regizorul James Heerdegen. Actrița a fost cea care a depus actele de divorț, la scurtă vreme după ce ar fi cerut și obținut un ordin de protecție împotriva soțului său. 

Abia acum se pare că Ricci a reușit să obțină ordinul de restricție solicitat împotriva soțului său. 

În noile acte depuse la tribunal, actrița în vârstă de 40 de ani a vorbit în detaliu despre abuzurile pe care le-a suferit din partea soțului ei. Christina Ricci a precizat că episoadele de violență au început în decembrie 2019, însă atunci când a început perioada de carantină cauzată de pandemia de COVID-19, ea s-a trezit „captivă în casă cu un abuzator violent'.

În aceleași documente Ricci susține că soțul ei a atacat-o de două ori în 2020 și a aruncat cu cafea și un scaun spre ea.

„Mi-a spus că singurul moment în care i-ar părea rău pentru mine este dacă a-și fi dezmembrată în mai multe bucăți, ceva ce m-a făcut să mă gândesc că ar putea să mă ucidă'.

Așadar ordinul de restricție a intrat în vigoare și potrivit celor de la People Heerdegen nu mai are voie să se apropie de Christina:

„Heerdegen trebuie să stea la minim 100 de metri de Ricci și fiul pe 6 ani pe care cei doi îl au și să nu încerce să îi contacteze sub nicio formă'. Ricci a mai cerut judecătorilor ca lui Heerdegen să îi fie interzis accesul în casa pe care cei doi o au, soțul vedetei mutându-se deja. În plus, actrița solicită ca judecătorii să îi interzică soțului ei „să publice clipuri sau mesaje trimise de ea deoarece se teme că el va încerca să o șantajeze sau să o umilească'.

 

 

Conform TMZ, actrița a menționat în 2020 că „diferențele ireconciliabile’ ar fi principalul motiv de divorț în documentele depuse joi în Los Angeles. Christina solicită și custodia fiului lor, Freddie, în vârstă de 6 ani. În aceeași zi în care a depus actele de divorț, Christina nu mai purta inelul de logodnă.

Cei doi nu au comentat până în prezent despărțirea lor. Christina Ricci și James Heerdegen s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare de la Pan Am, în 2012. Ei s-au căsătorit în 2013, iar în august 2014 Christina l-a născut pe Freddie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare