; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christian Bach

Actrița Christian Bach a murit la 59 de ani. A jucat în telenovela „Stăpâna”

01 March 2019

Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, a încetat din viață la 59 de ani. Aceasta se retrăsese din activitate în luna mai a anului trecut din cauza problemelor de sănătate. 

 

Actrița argentiniană Christian bach a murit în data de 26 februarie, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost însă făcut abia acum de familia vedetei. Christian Bach a încetat din viață în urma unui stop respirator.

„Dintotdeauna a fost dorința ei să păstreze problemele personale și familiare doar pentru noi, pentru a putea duce o viață normală, diferită de cea profesională, care presupune expunere mediatică. Această viață profesională ne determină azi să împărtășim cu voi această mare pierdere pe care a suferit-o familia noastră', se arată în comunicatul dat publicității de familia actriței. 

Christian Bach s-a născut în Argentina în data de 9 mai 1959. A studiat Dreptul, după care s-a mutat în Mexic cu intenția de a deveni actriță de telenovele. A jucat în telenovele precum „și bogații plâng', „Stăpâna', „Impostoarea', „Destine furate' și multe altele. A fost căsătorită cu Humberto Zurita. Din mariajul cu acesta, au rezultat doi copii: Sebastian și Emiliano. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare