; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Home Alone 2   Lost In New York   1992

Actrița Brenda Fricker, din „Singur acasă 2”, petrece Sărbătorile singură

23 December 2020

O cunoaștem din „Singur acasă 2', ca fiind „doamna cu porumbeii' și cea care l-a ajutat pe Kevin în situațiile extreme. Astăzi însă, actrița în vârstă de 75 de ani se simte foarte tristă.

 

Într-un interviu acordat în cadrul „The Ray D’Arcy Show' a mărturisit că Sărbătorile de iarnă „pot fi sumbre' pentru persoanele ca dumeaei, care trăiește singură.

„Aș minți dacă aș spune că ar fi un Crăciun frumos și fericit pentru că … sunt bătrână și trăiesc singură. Poate fi foarte sumbru”, a spus ea, adăugând că și-a petrecut vacanțele de Crăciun în singurătate. .

„Pur și simplu opresc telefonul și închid jaluzelele. Preînregistrez câteva programe bune stau cu câinele meu și mă descurc așa”, a continuat ea. „Nu vreau să par negativistă, dar este un alt fel de Crăciun, atât.'

Cu toate acestea, Fricker a menționat că există o altă perioadă pe care este destul de greu să o petreacă singură.

„Nu mi se pare atât de dificil Crăciunul. Ceea ce mi se pare foarte greu este Revelionul', a spus ea, explicând că „nimeni nu se întoarce să se îmbrățișeze sau să-i zâmbească' atunci când clopotele bisericii locale sună la miezul nopții pentru vesti noul an.

 

Când gazda Ray D’Arcy a remarcat că este „ironic' faptul că atât de multe familii o urmăresc în continuarea „Singur acasă' în timp ce ea petrece Crăciunul singură, Fricker a răspuns:

 „Ei bine, doamna porumbel a fost singuratică'

Fricker a adăugat că nu mai vorbește cu Mccaulay Culkin, deși se gândește la el ocazional.

De-a lungul carierei sale Brenda Ficker a apărut în peste 30 de filme și seriale TV, inclusiv „Angels in the Outfield', „Albert Nobbs' și „My Left Foot', pentru care a câștigat un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar în 1989.

În 2014, Fricker a dezvăluit că se retrage după o carieră de 40 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare