; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Beren Saat Intikam

Actriţa Beren Saat a început pregătirile pentru un serial marca Netflix

28 February 2019

Netflix are planuri mari în Turcia pentru anul acesta. Nu doar că va realiza sezoanele 3 şi 4 din primul serial original produs pentru turci, „Protectorul Istanbulului' („The Protector'), cu Çağatay Ulusoy în rolul principal, ci pregăteşte o nouă producţie, tot fantastică.

Conform hurriyetdailynews.com, protagonista noului serial, a cărui pre-producţie a început zilele acestea, este Beren Saat („Kösem', „Fatmagül'). Personajul interpretat de Beren va încerca să desluşească misterele din spatele unui sanctuar neolitic ridicat pe o creastă de munte din sud-estul Anatoliei, aflat la circa 15 km, nord-est, de orașul Șanlıurfa. Actriţa, care pe 26 februarie a împlineit 35 de ani, poate fi văzută în prezent la AXN White în serialul din 2013, „Răzbunarea' („Intikam').

Beren este fericită cu noul ei proiect tv şi a ţinut să-şi anunţe fanii că s-a întors la muncă. Prima zi, a scris ea pe Instagram. Mai multe detalii despre acest serial nu se ştiu încă, însă scenariul este o adaptare a romanului scris de Şengül Boybaş, „Dünyanın Uyanışı', iar filmările ar începe propriu-zis în luna aprilie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare