Homepage  / Vedete străine

Actrița Asli Enver și-a prezentat fetița. Ce nume special a primit bebelușul

Actrița Asli Enver și-a prezentat fetița. Ce nume special a primit bebelușul
13

de Anda Dincă,

Asli Enver (39 de ani), protagonista serialelor „Mireasa din Istanbul” și „Alegerea”, a devenit pentru prima oară mamă pe 4 iulie. Câteva săptămâni mai târziu, actrița și-a arătat bebelușul și a dezvăluit ce nume i-a pus.

Într-un spital privat din Istanbul ea a adus pe lume primul ei copil, o fetiță, căreia i-a pus numele Elay, dar pe care o alintă Eloșum. Alături i-a fost tot timpul soțul ei, Berkin Gökbudak, director în cadrul unei divizii medicale din Turcia.

Cei doi formează un cuplu din vara lui 2022, iar în luna noiembrie a aceluiași an devenit soț și soție, cununia civilă având loc într-un cadru restrâns, acasă, la Istanbul. Asli are o căsnicie fericită cu Berkin și se înțelege foarte bine și cu fiul acestuia din prima căsătorie, Demir (9 ani).

Actrița Asli Enver și-a prezentat fetița. Ce nume special a primit bebelușulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Frumoasa mea familie. 4 iulie 2023, cea mai specială zi din viața mea. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au venit în vizită, care sunați și trimiteți mesaje. Îți doresc să crești fericită, liniștită, cu multe râsete. Bun venit, Eloșum!”, a declarat Asli pe Instagram, unde a urcat câteva poze cu bebelușa și cu Berkin.

Alături de Berkin Asli și-a întemeiat familia pe care și-a dorit-o mereu, după un mariaj ratat cu Birkan Sokullu (2012-2015) și după o relație tumultoasă cu actorul și cântărețul Murat Boz, terminată în 2019.

Turcii nu o vor vedea pe Asli toamna aceasta la TV (ultimul ei proiect a fost „Alegerea”, 2020), însă o pot urmări pe două platforme de streaming online, la Disney Plus, în serialul „Arayış” („Căutarea”), alături de Mehmet Günsür („Suleyman Magnificul”), iar la Netflix în drama „Pe mâini bune” („Sen Yaşamaya Bak”), în care joacă alături de Kaan Urgancıoğlu („Dragoste infinită”).

Asli s-a născut la Londra, unde a trăit până la vârsta de 12 ani, și-a continuat studiile la Istanbul, iar în actorie a debutat în 2002, cu un rol mic în serialul “Uzay Sitcomu”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton