; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina jolie

Actrița Angelina Jolie l-ar fi montat pe fiul ei Pax împotriva lui Brad Pitt

18 December 2018

Tabloidele americane au făcut poate cea mai șocantă revelație legată de divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Se pare că actrița i-ar fi făcut o mărturisire lui Pax împotriva tatălui său adoptiv, Brad Pitt, pentru a obține custodia exclusivă asupra copiilor.

În războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, care-a debutat în septembrie 2016, se pare că se folosesc toate tehnicile murdare, în încercarea de a obține custodia exclusivă asupra copiilor – Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani).

Pentru Us Weekly, o sursă anonimă spune că Angelina Jolie i-ar fi mărturisit lui Pax că Brad Pitt „nu ar fi vrut să-l adopte niciodată' și că tocmai această declarație a actriței ar fi dus la „deteriorarea relației dintre Pax și tatăl său'.

În plus, publicația revine cu amănunte legate și de disputa de la bordul avionului privat, din august 2006, dintre Brad și Maddox. Conform sursei, în urma certei, Brad Pitt „ar fi acceptat deja că nu va mai fi capabil să-și reînnoiască relația cu Maddox. Maddox a fost întotdeauna foarte protector față de mama sa. A fost chiar confidentul Angelinei pe timpul divorțului'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare