; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amanda Seyfried s a logodit

Actrița Amanda Seyfried a devenit mamă pentru a doua oară

29 September 2020

Actrița Amanda Seyfried, în vârstă de 34 de ani, și soțul ei, Thomas Sadoski, în vârstă de 44 de ani, au devenit părinți pentru a doua oară.

Cuplul a preferat să fie discret în ceea ce privește a doua sarcină a actriței, iar vestea conform căreia cei doi au acum și un băiețel a fost anunțată prin intermediul unei declarații oficiale date pe contul de Instagram War Child USA, cei doi făcând astfel publică și prima imagine cu băiețelul lor, fără a dezvălui însă și ce nume au ales pentru micuț.

„Încă de la nașterea fiicei noastre, în urmă cu 3 ani, angajamentul nostru față de copiii inocenți care sunt atât de brutal afectați de conflicte și de război a fost o forță care ne-a condus viețile. Odată cu nașterea fiului nostru, munca noastră alături de INARA și War Child a devenit, pentru noi, Steaua Nordului', se arată în declarația care însoțește imaginea.

War Child este o organizație din Marea Britanie care ajută copiii din comunitățile afectate de războaie, iar INARA asigură servicii medicale pentru copiii din zonele de conflict.

Amanda Seyfried și Thomas Sadoski s-au cunoscut în mai 2015, pe scena unui teatru din New York, însă și-au început povestea de dragoste pe platourile de filmare ale peliculei The Last Word, în martie 2016. Cei doi s-au căsătorit în martie 2017 când actrița era însărcinată cu primul copil al cuplului, iar, la câteva săptămâni după aceea, a venit pe lume fetița lor, Nina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare