; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir_gaitan

Actorul Vladimir Găitan s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

10 November 2020

Actorul Vladimir Găitan, în vârstă de 73 de ani, s-a stins astăzi din viață. Ultimele clipe le-a petrecut acasă alături de cei dragi.

 

Actorul Vlad Rădescu a anunțat, marți seara, pe Facebook, faptul că marele actor Vladimir Găitan a murit. Acesta s-a stins din viață acasă.

„Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri… Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!', a scris Vlad Rădescu.

De asemenea, actrița Oana Pellea a transmis un mesaj de condoleanțe.

 

Potrivit Digi24, Vladimir Găitan a fost chinuit ani de zile de o boală incurabilă.

 

Actorul Vladimir Găitan, în vârstă de 73 de ani, a fost una dintre elitele teatrului românesc. În 2002, el a primit „Ordinul Național Serviciul Credincios, în grad de Cavaler', pentru devotamentul și harul artistic.

 

Absolvent al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” (promoția 1970). În timpul studenției, este ales de Lucian Pintilie pentru rolul din Reconstituirea. A fost director al Teatrului Nottara și al Teatrului de Comedie. A jucat în numeroase filme precum „Ultima noapte de dragoste', „Secretul lui Nemesis' sau „Audiența', în piese de teatru, dar și în seriale românești, ultima sa apariție în producții de acest gen fiind în serialul „Moștenirea', produs de Ruxandra Ion pentru postul Acasă TV. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare