; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5ebe225eadcdeb010ce8f052

Actorul turc Şükrü Özyıldız va reveni pe micile ecrane turcești cu un serial nou

15 June 2020

Cu pauza provocată de pandemie depășită, presa turcă scrie că actorul turc Şükrü Özyıldız este gata să înceapă filmările pentru cel mai nou proiect al său, serialul „Akıncı'.

 

Pe Şükrü Özyıldız, telespectatorii români îl știu din serialele „Steaua sufletului' (difuzat în 2017 de Kanal D) și „Dragoste la prima vedere' (difuzat tot de Kanal D, dar în 2014). Actorul de 32 de ani, fiul unei grecoaice cu un turc, va avea rolul principal în producția „Akıncı', care se va vedea la ATV și la care vor începe filmările luna viitoare, dacă lucrurile merg conform planurilor.

 

După „Steaua sufletului', turcul a mai primit un rol principal, în producția „Nefes Nefese', despre care Tvmania a scris aici. Dar serialul difuzat de postul turcesc Star TV a avut atunci audiențe foarte proaste, așa că a fost oprit după doar 10 episoade (se întâmpla în 2018).

Din 2018 și până acum,  Şükrü Özyıldız a apărut pe scena de teatru în musicalul „Alice în Țara Minunilor'.

Revenind la noua producție „Akıncı', milliyet.com.tr scrie că serialul se află încă în faza de stabilire a distribuției, căutându-se momentan actrița care s-o joace pe eroina principală, alături de  Şükrü Özyıldız.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare