; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorul turc Serhan Yavaş fuge de însurătoare

Actorul turc Serhan Yavaş („Inima nu respectă reguli”) fuge de însurătoare

14 October 2011

Serhan Yavaş, protagonistul serialului turcesc „Inima nu respectă reguli', difuzat luni şi marţi seara de Kanal D, de la ora 20.00, a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru revista TV Satelit ce apare pe piaţă sâmbătă, 15 octombrie, că după divorţul de acum şase ani nu se mai gândeşte să se căsătorească.

Actorul turc Serhan Yavaş fuge de însurătoare

Serhan Yavaş

Actorul de 39 de ani îl interpretează în serialul „Inima nu respectă reguli' pe Harun Arslanli, un bărbat îndrăgostit de sora propriei soţii, un om capabil să facă orice pentru dragostea lui.

În realitate însă, actorul mărturiseşte că încă nu am întâlnit o dragoste atât de mare încât să mă pună la încercare. Nu se ştie niciodată. 🙂 Am divorţat în 2005 şi de atunci nu am mai întâlnit o femeie care să mă convingă să mă recăsătoresc.'

Yavaş are însă o prezenţă feminină foarte specială în viaţa lui: fiica sa de 10 ani, Elif.

Ne înţelegem foarte bine, mulţumesc lui Dumnezeu! Petrecem foarte mult timp împreună şi întodeauna ţin cont şi de părerile ei. De cele mai multe ori ne jucăm şi ne distrăm, deoarece vârsta ei nu ne permite mai multe. Facem şi teme împreună. Fericirea ei este cea mai importantă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Şi postul Acasă trece la seriale turceşti

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare